مقالات

لیست 4 لوازم ایمنی برای حفاظت دربرابر ویروس کرونا + pdf

لیست 4 لوازم ایمنی برای حفاظت دربرابر ویروس کرونا

شما در این مقاله در مورد نحوه جلوگیری از سرایت ویروس کرونا و اقدامات لازم جهت پیشگیری از انتقال این ویروس و لوازم حفاظت فردی که نیاز دارید تا از خود در برابر ویروس محافطت کنید را میخوانید. همچنین شما با نحوه درآوردن لباس های آلوده و نحوه صحیح برخورد با این ویروس در مشاغل مرتبط آشنا خواهید شد.

در مویروس‌های کرونا گروه بزرگی از ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را آلوده کنند و باعث بروز ناراحتی‌های تنفسی در آنها شوند؛ حال این نوع ویروسها ممکن است به اندازه سرماخوردگی خفیف یا به اندازه ذات الریه شدید باشند و به همین علت در موارد حساس شما باید از لوازم حفاظت فردی استفاده نمایید. در موارد نادر، ویروس‌های کرونایی که در حیوانات شیوع پیدا میکند میتواند انسان‌ها را آلوده کند و سپس بین انسانها به سرعت سرایت پیدا کند.

شاید ویروس SARS (نشانگان تنفسی حاد) در سال 2002 الی 2003 را به خاطر بیاورید؛ این ویروس نمونه‌ای از ویروس کرونا بود که از حیوانات به انسان‌منتقل شد. یکی دیگر از موارد مهم و جدیدتر نژاد ویروس‌کرونا، MERS (نشانگان تنفسی خاورمیانه) نام دارد که در سال 2012 در خاورمیانه کشف شد و به گفته دانشمندان این ویروس ابتدا از شتر به انسان انتقال پیدا کرده است.

و در سال 2019 هم که شاهد به وجود آمدن نوع جدیدی از این ویروس به نام COVID-19 بودیم.

مردم چگونه می‌توانند از سرایت کووید 19 جلوگیری کنند؟

CDC یا (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری) اقدامات بهداشتی خوبی ازجمله این موارد زیر را توصیه می‌کند و به شدت اصرار دارد که تمامی افراد از این اقدامات استفاده نمایند :

شستشوی مکرر دست،استفاده از ماسک های بهداشتی و استاندارد که دهان و بینی شما را به صورت کامل بپوشاند، مصرف مایعات، سرفه کردن در قسمت داخلی آرنج یا دستمال کاغذی و ماندن در خانه در صورت احساس بیماری.

به‌علاوه، توصیه میشود که حتی اگر بیمار نیستید در خانه بمانید، مگر اینکه واقعاً لازم باشد بیرون بروید، و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید (حداقل شش فوت یا حدود دو متر از دیگران فاصله بگیرید).

لیست 4 لوازم ایمنی برای حفاظت دربرابر ویروس کرونا 

اقدامات لازم برای جلوگیری از انتقال کرونا

بسته به نوع شغل میزان ریسک و نوع اقدام کنترلی متفاوت خواهد بود با این حال همیشه اقدامات کنترلی باید طبق سلسله مراتب خاص خودش باشد ک این سلسله مراتب به شرح زیر است:

هیچ برنامه حفاظت فردی بدون آموزش کارگران جهت استفاده بهینه از وسایل حفاظت فردی کامل نخواهد بود.لازم است که کلیه مارگران و کارمندانی که شغلی مرتبط با این بیماری دارند باید تحت آموزش قرار بگیرند. برنامه آموزشی در خصوص وسایل حفاظت فردی باید حداقل موارد زیر را در بر بگیرد:

 

لوازم حفاظت فردی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا

معرفی و همچنین مراحل پوشیدن لوازم حفاطت فردی (PPE) : 

نوع PPE لوازم حفاظت فردی به سطح پیشگیری در عفونت های استاندارد، تماسی، قطره ای و هوابرد بسیار متنوع است. روش صحیح پوشیدن و درآوردن هر نوع از این وسایل باید به افراد آموزش داده شود.

توصیه هایی برای دسترسی بهینه به لوازم حفاظت فردی

با توجه به کمبود جهانی وسایل حفاظت فردی، استراتژی های زیر می تواند به بهینه سازی دسترسی به این وسایل کمک کنند:

مراحل در آوردن پوشش ها و لوازم حفاظت فردی در موارد ریسک بالا:

•گندزدایی نمودن دستکش های بیرونی
• نشستن روی صندلی و بیرون آوردن روکش کفش
• گندزدایی دستکش بیرونی و بیرون آوردن آن
• در آوردن شیلد یا حفاظ صورت
• بیرون آوردن روکش مو)گرفتن آن از قسمت باالیی سر
• گندزدایی دستکش زیرین
• بیرون آوردن گان)در این مرحله ناظر می تواند کمک کند
• گندزدایی و بیرون آوردن دستکش زیرین و پوشیدن دستکش جدید
• بیرون آوردن ماسک N95(بدون تماس دست با قسمت جلویی ماسک
• گندزدایی نمودن دستکش
• گندزدایی نمودن کفش
• گندزدایی نمودن دستکش و دور انداختن آن
• ضدعفونی نمودن دس

کارکنان بخش های اداری : اگر فعالیت خاصی در مجموعه انجام نمیدهند، نیاز به استفاده از روپوش نمی باشند.

کارکنان غربالگری اولیه : افرادی که با استفاده از دماسنج های غیر تماسی و یا دوربین های تصویربرداری حرارتی، دمای بدن افراد را میگیرند باید حداقل فاصله 1 متریشان را با افراد حفظ کنند و  نیازی به پوشیدن روپوش ندارند.

کارکنان غربالگری ثانویه : افرادی که با مسافرین دارای تب و علائم تنفسی صحبت میکنند باید حتما از “دستکش و ماسک جراحی استفاده نمایند.

کارکنان تمیز کننده : افرادی که شغل آنها تمیز کردن مکانهایی است که افراد بیمار در آن غربالگری شده اند باید از: 1- ماسک جراحی 2- محافظ چشم 3- گان 4-دستکش های ضخیم 5-چکمه یا کفش جلو بسته ایمنی استفاده نمایند.

ارائه دهندگان خدمات بهداشتی -درمانی، آمبولانس و وسایط نقلیه : افرادی که شغلشان انتقال افراد مشکوک به بیماری کووید 19 به مراکز خذمات بهداشتی درمانی ریفرال است باید:  1- ماسک جراحی 2- محافظ چشم 3- گان 4-دستکش های ضخیم استفاده نمایند.

کارکنان تمیز کننده آمبولانس یا وسایط نقلیه : اگر وسیله نقلیه حامل افراد مشکوک به بیماری کووید 19 بوده است  باید حتما از: 1- ماسک جراحی 2- محافظ چشم 3- گان 4-دستکش های ضخیم 5-چکمه یا کفش جلو بسته استفاده نمایند.

7 دیدگاه در “لیست 4 لوازم ایمنی برای حفاظت دربرابر ویروس کرونا + pdf

  1. رحمان مستفوی گفت:

    واقعا دتتون درد نکنه خیلی مطلبتون خوب بود
    اون پی دی افه هم دانلود کردم کامل بود مرسی.

    1. content گفت:

      سلام دوست عزیز، ممنون بابت نظرتون

  2. ali.og گفت:

    man bekham sefaresh bedm be che sorate?

    1. content گفت:

      سلام وقتتون بخیر شما میتونید به بخش فروشگاه مراجعه کنید و در اونجا سفارشتون رو ثبت کنید.

  3. بستانی گفت:

    ببخشید من بخوام ماسک سفارش بدم چن روزه به دستم میرسه؟

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام وقتتون بخیر. اگر تهران باشید حداکثر 3 روز طول میکشه تا به دستتون برسه. اما اگر خارج از تهران باشید 4 الی 5 روز طول میکشه.

    2. مدیر سایت گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      اگر تهران باشید حداکثر 3 روز و اگر خارج از تهران باشید بسته به شهر مقصدتون حداکثر یک هفته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *